ArtClay Academy


Sinds 2010 is de ArtClayAcademy onderdeel van atelier Nyello, vormgeving in edelmetaal. Een korte praktijkgerichte opleiding waarbij u zich kunt bekwamen in het werken met het duurzaam fijnzilver. De opleiding wordt ondersteund door Art Clay Silver en wordt afgerond met een examen/certificaat.

Tijdens de opleiding wordt aan de hand van diverse technieken gewerkt aan verschillende sieraden. De opleiding bestaat uit meerdere niveaus en is zo van opbouw dat u aan het eind van het opleidingstraject de meest gangbare technieken beheerst. Ieder nivo wordt afgerond met een praktijkexamen en certificaat. Tevens worden er daarnaast nog supplementen aangeboden waarmee u uw vakkennis kunt verbreden.

De lessen worden door ervaren Teachers (vakdocenten) gegeven. U kunt op meerdere plaatsen in Nederland een opleiding volgen. Voor het Noorden van het land wordt de opleiding alleen verzorgd door Hennie Broers.

De lesgroepen zijn klein, zodat een ieder voldoende tijd en aandacht krijgt. Deelnemers ontvangen een uitgebreide lesmap. Na het behalen van het certificaat beheersen de deelnemers de meest gangbare technieken en zijn zij bevoegd om zelfstandig workshops met duurzaam fijnzilver te organiseren.

Voor meer informatie neemt u contact op met: Hennie Broers (m: 06-41669785) via het contactformulier kunt u ook een informatiefolder aanvragen.