Nieuws / Blog

Mastersdegree

In 2017 heeft Hennie Broers het certificaat Mastersdegree 1 behaald. Hiervoor zijn 10 opdrachten ruim voldoende beoordeeld. Hennie heeft hiermee als een van de weinigen in Nederland deze beoordeling en dit niveau bereikt.


donderdag 20 september 2018

Lees verder..

affiche

Keatling, ferhalen yn sulver

Op 16 januari 2016 wordt de expositie "Keatling, ferhalen yn sulver" door dhr. R. Sluiter, burgemeester te Harlingen geopend. Tijdens de opening zal ook de presentatie van het bijbehorende fotoboek plaatsvinden.


maandag 28 december 2015

Lees verder..

Atelier Nyello behaalt Mokume-Gane certificaat

Mokume-Gane certificaat

Met het behalen van het certificaat Mokume-Gane heeft Hennie laten zien dat zij deze 400 jaar oude japanse techniek beheerst.


maandag 5 november 2012

Lees verder..

Art Jewelry

publicatie in Art Jewelry

Een van de door Hennie ontworpen draagbare objecten is in het novembernummer van het vakblad Art Jewelry gepubliceerd. Een broche van duurzaam zilver en opaal op een sokkeltje van leisteen is in het tijdschrift op blz. 43 te zien. De foto is gemaakt door René Veldhuis. Al voor de zomervakantie is hierover contact geweest met Hazel L. Wheaton, is er […]


vrijdag 26 oktober 2012

Lees verder..

LC_shoutout

Edelsmeden bang voor diefstal

Edelsmeden bang voor diefstal - Sneon & Snein 24 september 2011 ,,Wat niet meewerkt is de geslotenheid van het wereldje van edelsmeden. Ze zijn veel te bang dat anderen hun ideeën stelen.''


zaterdag 24 september 2011

Lees verder..