Reviews


Heeft u een leuke ervaring die u wilt delen?

Vertel het ons: uw mening telt!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 40 reviews
by Anneke Coenen - de Boer on Atelier Nyello - Vormgeving in Edelmetaal
Workshop Zilverklei

Afgelopen week met collega's een workshop duurzaam Zilver gedaan bij Hennie/Nyello Atelier,super leuk om te doen,gezellig en niet te vergeten een vakvrouw, zeker voor herhaling vatbaar, een aanrader.

Altijd al eens een cursus willen volgen en nu kreeg ik het als cadeautje. En dat was het, een geweldig cadeau. Ik had nog niet eerder gehoord van kneedbaar zilver. Na de duidelijke en rustige uitleg van Hennie ben ik thuis enthousiast gaan oefenen met kinderklei en zo hadden de andere cursisten zich ook allemaal op hun eigen manier voorbereid. Het eindresultaat waren vijf prachtige ringen. De mogelijkheden met kneedbaar zilver zijn zo divers dat ik meteen verder ben gegaan met de volgende lessen. Wat wil je nog meer: mooie persoonlijke sieraden maken in een gezellige atelier, Hennie die zorgt voor een ontspannen sfeer en goede begeleiding. Kortom, een aanrader.

Workshop zilverkleien

Vanuit de personeelsvereniging werd mij de workshop zilverkleien aangeboden. Ik heb deze cursus met een aantal collega's gedaan en kwam thuis met 2 prachtige dekselse knopen en een hele mooie ring. Dit alles gemaakt onder de vakkundige en relaxte begeleiding van Hennie onder het genot van een hapje en een drankje en muziek naar keuze. Het was superleuk en leerzaam, zeker voor herhaling vatbaar!!

Fantastische workshops zilverkleien.

Heel erg bedank voor een geweldige workshopdag zilverkleien! Heerlijk relaxte sfeer, geduldige uitleg en vakkundige begeleiding! De dag is omgevlogen en iedereen ging met een uniek kunstwerkje naar huis! Zeker voor herhaling vatbaar en je enthousiasme werkt inspirerend!Nogmaals bedankt Hennie!!

introductiecursus zilver

Met veel plezier een introductiecursus zilver gevolgd.In het ruime atelier met een gepassioneerde vakvrouw en de creatieve voorbeelden voelde ik me helemaal op mijn gemak.Dankzij haar professionele aanpak heb ik een stoere ring met bijpassende hanger kunnen maken.De cursus was een onverwacht verjaardagscadeau en wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar.Hennie, bedankt voor de persoonlijke aandacht!

Leuke workshop gedaan met 2 hele mooie dekselse knopen als resultaat. Hennie zorgt voor een gezellig sfeer met thee en Joe Cocker (andere muziek is mogelijk). Naast de gezelligheid laat zij je lekker uitproberen en helpt je als het nodig is.Bedankt Hennie.

fijnzilver workshop

heb een leerzame en gezellige avond gehad. Is voor herhaling vatbaar

bijzondere workshop

Met een stel collega's de workshop kneedbaar zilver gevolgd. Wat een prachtervaring om met Hennie, die alles geduldig uitlegde, en dit materiaal te werken. Zeer bijzonder. Tussendoor bijgekletst, verzorgd met thee/koffie en wat lekkers op z'n tijd.

vrouw

Dag Hennie, Wat hebben we een heerlijke gezellige middag gehad met de vrouwen van nu.We hebben een geweldige uitleg gehad en daarna begonnen we met ons "kunstwerk"
Je hebt iedereen in alle rust aandacht en hulp geboden.Wat een fijne dag met een lekkere kop koffie/thee met wat lekkers.Wat mij betreft nog eens een keer en nogmaals ook namens de andere dames hartelijk bedankt.hartelijke groet Geertje

kinderfeestje

Gisteren een super leuk kinderfeestje gehad bij atellier Nyello.De meiden tussen de 10 en 12 jaar hebben onder geduldige begeleidingvan Hennie 2 dekselse knopen gemaakt. Ze hebben de eerste kneepjes van het edelsmeden geleerd, met prachtige resultaten. Het geheel was goed verzorgd met taart, limonade en hartige versnaperingen. Met als afroning en heus diploma met foto van de gemaakte kunstwerken.
Een aanrader!
Dank je wel Hennie.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»