Loading...

logo_beeldmerk.png

Success

→ Shoppingcart updated

Info

→ Shoppingcart updated

Success

Mail sent!

Error

Mail is not sent!

Error

Artikel niet meer op voorraad!

Error

Success

Success

Error

Specials

Serie 1 – Dichter Bij Zilver

DichterBij Zilver is een samenwerkingsproject waarbij Hennie Broers met 6 dichters heeft samengewerkt. Zonder overleg hebben zij een gedicht uit hun oeuvre gekozen dat als inspiratiebron voor het te maken sieraad heeft gediend. Sieraden en poëzie zijn samengevoegd tot zogenaamde wearable kunstwerken (de sieraden zijn allemaal draagbaar) Een van de sieraden is in 2019 geëxposeerd tijdens de Milan Fashion Week.

Serie 2 – Keatling ferhalen yn sulver 

Keatling is een samenwerkingsproject waarbij 30 in Friesland werkzame beeldend kunstenaars een miniatuurkunstwerk (1cm x 2 cm) hebben gemaakt. Deze in zilver gevatte miniatuurkunstwerken kunnen in/uit een hanger en broche worden geschoven. Op deze manier ontstaat een variabel sieraad. Van de gehele serie is wel gezegd dat het de kleinste galerie van Nederland is. Keatling kreeg een exclusieve expositie in museum Het Hannemahuis te Harlingen.

Serie 3 -  Het Friese landschap

In 2018 was Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Europa. Tijdens dit jaar is de serie Het Friese landschap ontstaan als onderdeel van de gelijknamige expositie. Dit thema werd op geheel eigen wijze uitgewerkt in een serie sieraden waarin het palet van Friese landschapsschilders is verwerkt. 

Serie 4 -  Objecten 

Serie 5 -  Meesterlijke doosjes