Workshops Zilver


Hennie Broers is een door ACS Benelux gecertificeerde trainer.

Tijdens de workshops wordt gewerkt met kneedbaar zilver; een materiaal wat er uit ziet als klei, maar bestaat uit: zilver(poeder), organisch bindmiddel en water. Het kneedbaar zilver is makkelijk te vormen en biedt eindeloos veel mogelijkheden bij het maken van uw eigen sieraad. Ervaring is niet nodig! Door deze techniek is het mogelijk om binnen één dag uw eigen zilveren sieraad te maken.

Waar?
De workshops worden in eigen atelier gegeven. Het atelier is gevestigd in het voormalig Comenius College aan de Cornelis Trooststraat 48 te Leeuwarden. het atelier is gevestigd op de eerste verdieping.
Grotere kaart weergeven

Wanneer?
De workshops worden regelmatig gehouden. Dagworkshops starten om 9.30 uur en eindigen om ongeveer 16.00 uur. Kennismakingsworkshops duren een halve dag en kunnen op de ochtend, middag of avond plaatsvinden. Onder het kopje “agenda” staan de workshopdagen vermeld.

Aanmelden
Kosten voor deelname aan een workshop van een hele dag bedragen € 95,- per persoon. Deelname aan een kennismakingsworkshop bedraagt € 50,-  (genoemde prijzen zijn inclusief het te gebruiken materiaal en koffie/thee)
U kunt zich aanmelden via het contactformulier. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u een schriftelijke bevestiging.

Maatwerk
Bij aanmelding als groep kan een workshop op maat worden aangeboden. Hierbij kunt u denken aan:

  • Een workshop als vrijgezellenparty
  • Een workshop op locatie
  • Een workshop als bedrijfsactiviteit (teambuilding/personeelsuitje)